设为首页收藏本站积分充值论坛守则开通VIP升级攻略

阿斯米网

简单一步 , 微信登陆

手机短信,快捷登录

只需一步,快速开始

搜索
总共48665条微博

论坛承接ASME相关业务 2023年最新国外标准中译本价格目录 关于ASME BPVC 2023版预定优惠折扣的通知
ASME 2023版中文翻译众筹中 广告位招租[50米粒/天] [ASME BPVC 2023版征订单下载]
1610查看 | 14回复

[求助] ISO 22109-2020 industry valve - gearbox for valves

TA在排名榜Top100

发帖:NO. 55 名

在线:NO. 7 名

累计签到:2558 天
连续签到:1 天
This document provides basic requirements for gearboxes to operate industrial valves for manual and automated on/off and modulating duties, this includes manual override gearboxes. It includes guidelines for classification, design and methods for conformity assessment.
It does not cover gear systems which are integral part in the design of valves and subsea gearboxes.
Other requirements or conditions of use different from those indicated in this document are agreed between the purchaser and the manufacturer or supplier (first party), prior to order.

资料真不错: 0.0
资料真不错: 0
"小礼物走一走,来ASME论坛支持我"
还没有人打赏,支持一下

发帖:NO. 139 名

在线:NO. 19 名

累计签到:3031 天
连续签到:3 天
ISO 22109-2020 Industrial valves 一Gearbox for valves

ISO 22109-2020.pdf (6.29 MB, 下载次数: 19, 售价: 10 米粒)

资料真不错: 5.0
资料真不错: 5
多谢老兄这么迅捷的回复,谢谢你的资料。  详情 回复 发表于 2020-3-26 17:37

评分2

查看全部评分2

米粒+12 理由

收起
阿谢克那·李 + 4
drabfly + 8

还没有人打赏,支持一下

发帖:NO. 45 名

在线:NO. 177 名

累计签到:1322 天
连续签到:11 天
感谢楼上的分享资料。
还没有人打赏,支持一下

累计签到:1 天
感谢楼主分享的好资料,希望楼主能继续分享更多的知识

发帖:NO. 94 名

在线:NO. 177 名

累计签到:490 天
谢谢楼主分享好资料
还没有人打赏,支持一下

发帖:NO. 55 名

在线:NO. 7 名

累计签到:2558 天
liuxilin1215 发表于 2020-3-26 13:46
ISO 22109-2020 Industrial valves 一Gearbox for valves

多谢老兄这么迅捷的回复,谢谢你的资料。
还没有人打赏,支持一下

累计签到:126 天
谢谢楼主分享好资料
还没有人打赏,支持一下

累计签到:1659 天
连续签到:8 天
ISO 22109-2020 industry valve - gearbox for valves

发帖:NO. 4 名

在线:NO. 61 名

累计签到:3641 天
连续签到:2 天
非常感謝你的分享..
还没有人打赏,支持一下

累计签到:1659 天
连续签到:8 天
This document provides basic requirements for gearboxes to operate industrial valves for manual and automated on/off and modulating duties, this includes manual override gearboxes.

请登陆网站